Menu /Kerstmenu/uithaallijst

  Gebakken wilde zeebaars

boschampignons

blanke boter

****

Velouté van fazant

*****

Hertenkalffilet met cassis

peertje in rode wijn

knolselder
 
*****

Charlotte van diplomate

boerenjongens

peperkoek

 

prijs : € 59/pers

KERSTMENU

Kreeftensalade met witloof

Granny Smith appel

***

Velouté van fazant

***

Gepocheerde kabeljauw met witte wijnsaus

tomaat, dragon en

handgepelde garnaaltjes

OF

Gebakken zwezeriken met Porto saus

boschampignons

***
Kerstdessert met nougat ijs

en garnituur

prijs: € 65

UITHAALLIJST

VOORGERECHTEN

Kingkrabpoten met lookboter  € 24

6 Gillardeau € 22,50

6 Zeeuwse oesters € 22,50

Gegarneerde kreeft Belle Vue (650G)  € 45

Huisbereide ganzenlever met abrikozen en mangochutney

per portie  70 g  € 14

per terrine 600 g   € 120

 

SOEPEN

Wildconsommé met boschampignons 1/2l  € 7,5

Vissoep met basilicum en rouille 1/2l  € 8,50

 

HOOFDGERECHTEN

Hertenragout met garnituur  € 18

Kalfszwezeriken met oesterzwammen en Portosaus  € 26

Fazant met witloof en Fine Champagnesaus  € 20

Hertenkalffilet met wintergroenten en cassissaus € 26

Zeetongfilets met witte wijnsaus en garnaaltjes  € 26 

 

Restaurant de Linde

Alice Nahonlei 92
2900 Schoten

Tel: 03 658 47 43

BTW BE 0423.739.154

 

Openingsuren

12.00 tot 14.30 u
18.00 tot 21.30 u
Di en woensdag gesloten
Bouwverlof + Krokusvakantie gesloten

Sluitingsdagen

Dinsdag en woensdag

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuswbrief

 

Top