Kaart

Voorgerechten

Koude voorgerechten

€ 20
Anti Pasti € 24
Vitello Tonnato 
Gerookte zalm met peterselie en rode ui € 20
Tomatensla met zilte groentjes, gebakken langoustines en lijnzaadolie € 28
6 Gillardeau's op ijs € 30 
   
   
   

Soepen

Consommé met groentjes € 9
   
   

Warme Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten met gefruite peterselie   € 18
King krab in de oven met lookboter   € 32
Gefrituurde Nobashi garnalen met zoet zure chili saus   € 22
6 Gillardeau's gegratineerd   € 32
Zeeuwse mosseltjes uit de wok, licht pikant   € 22
     
     

Hoofdgerechten

Visgerechten

   
Gebakken zeetong met verse frieten € 42
Zeetongfilets met witte wijnsaus en handgepelde garnalen € 42
Gegrilde tarbot met mosterdsaus met lamsoren € 45
Gepocheerde tarbot met mousselinesaus met lamsoren € 45
   
Kreeft ( 550 g) Belle Vue € 50
Kreeft (550 g) gegrild met lookboter € 52
   

Vleesgerechten

Kalfszwezeriken met Pineau des Charentes € 34
Chateaubriand met verse marktgroenten en béarnaise saus per 2 pers. € 34pp
Gebakken Ierse rundsfilet met peperroomsaus € 34
Gebraden Franse hoeveduif met groene groentjes € 34
 Kalfsmedaillon met kruidenbéarnaise, tomaazt en venkel € 32 
   
   
   

Kindergerechten

Spaghetti Bolognaise € 12
In panko gepaneerde kipfilet met slaatje en frieten € 12

Restaurant de Linde

Alice Nahonlei 92
2900 Schoten

Tel: 03 658 47 43

BTW BE 0423.739.154

 

Openingsuren

12.00 tot 14.30 u
18.00 tot 21.30 u
Di en woensdag gesloten
Bouwverlof + Krokusvakantie gesloten

Sluitingsdagen

Dinsdag en woensdag

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in op onze nieuswbrief

 

Top